Harmadszor is Kezdj okosan!

A Via Nova vállalkozásfejlesztő tréninghétvégéje az ősz rendszeresen visszatérő rendezvénye. A 2014-ben indult kezdeményezéssel a fiatalok ismereteit, képességeit szeretnénk fejleszteni, és vállalkozási kedvüket fellendíteni. A Kezdj okosan évről-évre Felvidék más-más pontján valósul meg, kellemes és még inkább hasznos hétvégét biztosítva a résztvevőknek. Idén Gömör fővárosa, Rimaszombat ad otthont a rendezvénynek október 14-15. között, a fővédnökségét Szlovákia magyarországi nagykövete, Czimbalmosné Molnár Éva vállalta.

A képzésen magyarországi és szlovákiai szakemberek adnak elő különböző témakörökben, melyek hasznos ismeretekel gazdagíthatják a vállalkozó szellemű fiatalokat. A péntek délutánt a fővédnök nagykövetasszony köszöntője nyitja, majd Dr. Simon Vilmos ad elő a vállalkozás fejlesztésének lehetőségeiről. A vállalkozásokhoz elengedhetetlen tőkeszerzési lehetőségekbe Rajčeková Monika, az OTP szakembere nyújt betekintést, bemutatva a kis- és közép vállalkozások által elérhető lehetőségeket. A nap Tóth Ferenc borász előadásával zárul, Jó úton haladunk? címmel.

A szombati szakaszban Bogár László tart képzést az üzleti retorika, vagyis a meggyőzés és befolyásolás technikáiról, Tonk Emil pedig a professzionális eladási tárgyalások módszertanába vezeti be az érdeklődőket. Hinora Bálint, a Hinora Marketing Group vezetője a kreatív marketing témájában tart szemináriumot. Az előadások sorát Iván László, az Arriva Szlovákia közlekedési társaság vezérigazgatója zárja, aki cégvezetés stratégiájába vezeti be az érdeklődőket.

A konferencián való részvétel ingyenes, viszont a korlátozott befogadóképesség miatt regisztrációhoz kötött! Jelentkezni ITT lehet.

-vianova-

A hivatkozás linkje:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfZ-ylqdj6iIhe9ZK5Nt__dk_VU34nu...