Ki a vagány a vidéken?

A Via Nova Ifjúsági Csoport lévai járási szervezetei és a Fiatalok a Garam- és Ipoly mentéért Polgári Társulás idén ötödik alkalommal rendezi meg a „Ki a vagány a vidéken?” című tehetségkutató versenyét.
Az előző évekhez képest idén több változás és újítás is várható.

A versenyt például más járásokra is kiterjesztjük, lehetővé téve azt, hogy az Érsekújvári, a Nagykürtösi és a Nyitrai járás magyar alapiskolás gyermekei is megcsillogtathassák tehetségüket.
Továbbá a már megszokott 3 kategória (ének, tánc, hangszer) helyett idén 5 kategóriát indítunk, amelyeket nem csoportosítunk korosztályok szerint.

Kategóriák:
1. Magyar ének
2. Szóló hangszer
3. Zenekar
4. Modern tánc (min. 4, max. 10 fő)
5. Néptánc (min. 4, max. 10 fő)

További újításunk, hogy jelentkezni kizárólag videófelvétellel lehet. A bemutatni kívánt produkciót kérjük játsszák fel, és a videót küldjék el a kiavagany@gmail.com email címre (megj.: telefonos minőség is elegendő). A beküldött videók elbírálását követően időben értesítjük majd azokat, akik továbbjutottak a verseny döntőjébe.
Nevezési határidő: 2016. november 11.
Verseny időpontja: 2016. december 2.
Helyszín: Zselíz - kultúrház

Mivel rendezvényünk célja a fiatal tehetségek támogatása, ezért a nyerteseket olyan értékes nyereményekkel jutalmazzuk, mint énekóra elismert tanároknál, hangszervásárlási utalvány vagy tánctanítás neves tánctanárokkal.
Felmerülő kérdés esetén keressenek minket bizalommal a kiavagany@gmail.com email címen, illetve az alábbi telefonszámokon:
Kovács Péter: 0903 617 013
Sipos József: 0903 905 064